Teamnieuws ARC JO17-1

Dinsdagavond oefenen tegen PVCV

28 juni 13:30  A.s. Dinsdagavond 21 juni (de langste dag) staat de 3e oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander op Zegersloot is dan PVCV, de ploeg uit Vleuten. Na 2 eerderere oefennederlagen is ARC er alles aan gelegen om deze wedstrijd anders aan te gaan pakken om zodoende met de volle winst van het veld te gaan. Op Zegersloot is op dinsdagavond om 19.00 uur de aftrap.

58x gelezen

Ondanks nederlaag toch stijgende lijn te bespeuren.

27 augustus 21:30  Na een moeizame overwinning op Jodan Boys, stond er een tweede oefenwedstrijd voor de O17-1 op dinsdag 24 augustus op het programma. Westlandia O17-1 was de tegenstander in een wedstrijd die werd gespeeld op veld 2. Veel jongens uit de O17-1 van ARC hebben al vaker tegen dit team van Westlandia gespeeld en wisten dus ongeveer hoe Westlandia zou gaan spelen. In de eerste helft creëerden we een aantal goede kansen met Morris, Timon en Loet, maar de bal wilde er niet in. Westlandia wist echter wel haar grootste kans af te maken. Na een goede lage voorzet kon een doorlopende middenvelder de bal in de 21e minuut de 0-1 makkelijk in het doel schuiven. Na ongeveer een half uur gevoetbald te hebben landde Thom verkeerd en schoot er kramp in zijn kuit. Hij moest helaas het veld verlaten. Na een paar minuten gespeeld te hebben in de tweede helft moest ook Adil helaas het veld verlaten. Omdat Bilal en Joep allebei afwezig waren hadden we maar 1 veldspeler op de bank zitten. Brent, normaal gesproken onze keeper kwam noodgedwongen in het veld voor Adil. Op een aantal sprintjes na wist ook Brent niet veel te creëren. Beide teams wisten gedurende de tweede helft niet meer te scoren waardoor de eerste nederlaag van ARC O17-1 een feit was. Aankomende zaterdag staat de eerste officiële wedstrijd van ARC O17-1 op het programma. Excelsior Maassluis is de gewaagde tegenstander van ARC voor een plek in de volgende Bekerronde. De aftrap van die wedstrijd is om 12:15 uur op veld 6 op sportpark Zegersloot. Door Bas Bolder

109x gelezen

1e wedstrijd CORONA CUP, moeizame winst op ARC JO17-2

20 februari 22:30  Vandaag onze eerste wedstrijd van de " ARC CORONA CUP" , een toernooi tussen de O17 en O19 teams van ARC.meer »

275x gelezen

De wedstrijd van de gemiste kansen

30 januari 12:15  De wedstrijd van de gemiste kansen... 30 januari, koud maar droog. De 2e pot tegen ARC JO19-3. De eerste werd, op conditie, gewonnen met 5-2. Eens kijken hoe het vandaag zou gaan. De wedstrijd begint prima voor 17-1. Veel balbezit, gelijk kansen creëren. De eerste kopbal van Sem gaat nog naast. Na een mooie crosspass tussen Beau en Daan wordt de bal weer prima voorgegeven en nu wel door Sem prima ingekopt. 1-0. Dat belooft wat voor de rest van de wedstrijd! JO17-1 blijft overwicht behouden, speelt goed rond en loert op de kansen. Die komen er ook maar de keeper weert zich prima en wij missen net de scherpte en het geluk. Aan de andere kant zijn de aanvallen schaars maar niet minder gevaarlijk en zo krijgt JO19-3 zelfs kansen op de gelijkmaker. Het blijft echter 1-0 bij de rust. De tweede helft begint weer prima voor JO17-1. Enkele bijna niet te missen kansen worden toch gemist. JO19-3 blijft verder goed partij geven, krijgen af en toe nog wat kansjes maar niemand weet meer te scoren. Zo blijft het 1-0. Aan de ene kant wat magertjes gezien de kansen, aan de andere kant is voor het eerst sinds lange tijd weer de " 0" achter gehouden. Zo pakken we iedere week in deze bijzondere periode wat lichtpuntjes mee.

127x gelezen

Pittige bootcamp voor JO17-1

24 januari 15:15  Olv Giovanni Linnenbank hebben onze jongens een stevige en afwisselende bootcamp gehad. Doel namens de leiding van JO17-1 is om onze jongens in deze tijd waar ze niet echt veel mogen en kunnen, naast de wekelijkse trainingen een leuke activiteit op zaterdag te geven. Zo wisselen wij wedstrijden tegen andere ARC teams af met o.a. een boksclinic en, afgelopen zaterdag, een Bootcamp.

130x gelezen

Verlies maar goed spel bij oefenwedstrijd tegen ARC JO19-1

16 januari 12:00  Zaterdag de 1e wedstrijd na de winterstop. Hoe bizar dat voor het eerst deze winter er echt winterse taferelen waren! Nog geen 5 minuten na de start van de wedstrijd voelden we de eerste sneeuwvlokken en naarmate de wedstrijd vorderde werd het veld bedekt met een klein laagje sneeuw. De 1e helft een gelijk opgaande strijd met weinig kansen aan beide kanten. 5 minuten voor rust weet JO19-1 toch te scoren. 0-1 rust. 2e helft; sterke start van JO19-1: 2-0 binnen de minuut. Daarna maakte Wessel de aansluitingstreffer. 2-1 . Dan een sterk kwartiertje van JO17-1, veel kansen maar uitstekend keeperswerk 19-1. Vervolgens weet JO19-1 de kansen wel te benutten en loopt uit naar 1-5. Een nuttige oefenwedstrijd voor beiden. Goed partij biedend JO17-1 en prima kansen benuttend JO19-1. Laat de competitie maar weer beginnen! Op onze Facebookpagina meer foto'smeer »