Oefenwedstrijd voortijdig beëindigd bij 3-1 stand.

ARC JO18-1

-

cvv Berkel JO18-1

23 april 2024 20:15

Er leek in de beginfase geen vuiltje aan de bewolkte lucht voor ARC. Het ging voortvarend van start. In de eerste minuut is er al een kans voor gelegenheidsaanvoerder Nabil, maar hij schiet tegen de keeper op. Bij een poging in de 7e minuut schiet hij over. Thomas Maas is gelukkiger bij zijn poging als hij in de 10e minuut de 1-0 scoort. Ook Berkel krijgt kansen maar Jauke is attent bij die pogingen. Helaas moet hij in de 26e minuut wel de bal uit het net halen bij een al dan niet in buitenspel gemaakt doelpunt. Berkel komt op gelijke 1-1 hoogte. Ook de wisselspelers komen allemaal aan bod. In de 33e minuut wordt Manish in het 16-metergebied onderuit gehaald. Manish ontfermt zich over de te nemen strafschop en benut deze op meer dan beheerste wijze. Maar Manish moet niet veel later het veld geblesseerd verlaten na een vrij pittige overtreding van een Berkel-speler. Irritaties beginnen langzaam bij beide teams naar boven te komen. In minuut 43 Scoort Youssef de 3-1. Dit is dan ook de ruststand.

In de tweede helft blijken beide teams de term vriendschappelijk niet meer te willen hanteren. Over en weer ontstaan er opstootjes. Het zal halverwege de 2e helft zijn dat er bij een Berkel overtreding de vlam volledig in de pan slaat. De eerlijkheid gebied te zeggen dat Berkel ook een flinke duit in het zakje deed. Een werkelijk beschamende vertoning tot gevolg. Blijkbaar wilde ARC koste wat koste toch hun gelijk halen wat de scheidrechter deed besluiten om het duel definitief te stoppen. Verder spelen had wellicht nog meer irritaties opgeroepen. Om nu verder uit te wijden over het gevolg na het stoppen van de wedstrijd wil ik hier verder achterwege laten.