ARC 13-1 behaald halve finale KNVB Beker

Zwaluwen Jeugd Beker O13 1/4 finale Groep 1 Laatste 8

De Savornin Lohmanlaan 215
2566BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3680323

Na een zwaar bevochten 8ste finale op eigen veld welke gewonnen werd met penalty’s stond afgelopen dinsdagavond de kwart finale van de KNVB Beker op het programma.

Na maandagavond de laatste training afgewerkt te hebben werd het dinsdagmiddag om 17:00 uur onrustig en gespannen op de parkeerplaats bij ARC.  ARC ging op weg naar Den Haag om daar om 19:15 uur, de kwartfinale te voetballen tegen Quick.
En niet alleen de kids waren gespannen 😊

De wedstrijd begon geconcentreerd en ARC had zeker de overmacht en het vele bal bezit, wel was de wind sterk aanwezig wat het spel niet bevorderde waardoor ARC het niet voor elkaar kreeg om afstand te nemen van zijn tegenstander. Werk aan de winkel voor de trainers in de rust, en ja die hadden een zware taak om de jongens en dame op scherp te zetten!

De tweede helft begon rommelig en na een schot op doel wat door de wind van richting veranderde kwam Quick geheel tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong. En toen leken de Alphenaren wakker te worden. Na een schitterende aanval kwam Christian los van zijn tegenstander en gaf een mooie assist op Safouan welke koelbloedig de 1-1 binnen schoot. Dit doelpunt maakte wat los bij de jongens en dame en gingen ze als 1 team op jacht naar het winnende doelpunt. Na een solo van Robin wist Safouan zich los te maken van zijn tegenstander en na wederom een mooie assist tikte Safouan1-2 binnen.
De laatste 5 minuten hebben de Alphenaren onder leiding van Roel en Sem gecontroleerd uit gevoetbald.

Na 2 weken geleden in Belgie de finale te halen staan ze nu wederom in een halve finale, wat een Helden!!

Houd u 4 mei alvast vrij in uw agenda om dit top team aan te moedigen in de halve finale?