Sportlaan 30
3828AZ
HOOGLAND
tel. 033-4801915

Zaterdagavond is ARC er niet in geslaagd om de op 25 november gestaakte wedstrijd tegen Hoogland om te buigen naar een resultaat. Toen rond 19.00 uur scheidsrechter Groenewegen affloot stond er 3-0 op het scorebord. De wedstrijd begon met 1 minuut stilte in verband met het overlijden van Marianna Lek, trouw supporter en lid van de sponsorcommissie van ARC. Zij begeleidde ook een aantal spelers van ARC 1.

ARC speelde vanaf de start van 'de tweede wedstrijd' direct volle bak en wilde zo snel mogelijk scoren. In het eerste kwartier resulteerde dat in een aantal hoekschoppen die geen resultaat opleverden. Hierna zorgde 'theater spelen' van een Hoogland speler voor een kort oponthoud. Hierna werd het duel rommelig en werd er door ARC te gehaast gespeeld. Hoogland speelde vooral om niets tegen te krijgen en kwamen niet verder dan de bal naar voren te schieten. In de 67e minuut kreeg Yassin Tekfaoui iets te veel ruimte en zijn zondagsschot verdween in de verre hoek en dus 2-0. Hierna ging ARC nog wel op jacht naar de aansluitingstreffer en was daar via Yassin Kaabouni dichtbij: zijn vrije trap ging via keeper en paal niet in het doel. Hierna lukte het niet meer. De twee goal van Tekfaoui in minuut 94 was slechts voor de statistieken en dus eindigde het met 3-0.

Er wachten de komende twee weken thuiswedstrijden tegen Ter Leede en AFC'34 en dan moeten er punten gehaald worden. De verschillen op de ranglijst in de 4e divisie A zijn klein. Tussen de p/d plekken 13 en 14 en de 'koploper' van het rechter rijtje zitten slechts 4 punten.