Nuttige 0-1 oefenwinst uit tegen PVCV O19-1.

Europaweg 52
3451HG
VLEUTEN
tel. 030-6663520

In de aanloop op de cruciale wedstrijd zaterdag uit bij Buitenveldert oefende O18-1 gisteren uit bij PVCV tegen de O19-1. Daar we nogal wat personele problemen hadden kregen we ondersteuning van een vijftal O17-1 spelers. De eerste 10 minuten was het een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide teams elkaar aan het aftasten waren. Daarna kwam ARC iets beter in het spel. Een kans van Tim op aangeven van Kindyee wordt tot hoekschop verwerkt. Helaas geen succes uit de genomen hoekschop. In de 30e minuut is er bijna een eigen doelpunt van PVCV maar de bal wordt tot een hoekschop verwerkt. Hieruit kopt Kindyee helaas net naast. In minuut 35 krijgt Mik een kans maar die wordt onschadelijk gemaakt door de PVCV doelman. Ook PVCV krijgt mogelijkheden om Jauke op de proef te stellen maar die houdt zijn doel keurig schoon. Op slag van rust is er nog een schotkans van Tim maar die wordt gepakt door de doelman. Zo blijft het 0-0 tot de rust. De omstandigheden op het veld krijgen steeds meer een winters karakter met natte sneeuw, en af en toe wat hagel erbij. Mik die zich daar niets van aantrekt ziet zijn poging in de 47e minuut onschadelijk gemaakt worden door de PVCV doelman. Hoewel de wedstrijd aardig in evenwicht is krijgt ARC toch de meeste kansen, echter zonder dat het tot scoren komt. Rond de 60e minuut krijgt Mo een kans die via de verkregen hoekschop niets oplevert. En dan krijgt ARC rond 84e minuut toch loon naar werken. Gijs die van achteruit de bal doorgeeft aan Youssef die vervolgens een voorzet geeft op Mik. Heel koelbloedig geeft hij de doelman het nakijken door de 0-1 tegen het net te knallen. Niet veel later krijgt Youssef nog een kans om af te drukken maar helaas gaat zijn poging naast. Zo kabbelden de laatste seconden weg en waar iedereen dan ook dolblij was het laatste fluitsignaal te horen zodat hierna de warme kleedkamers konden worden opgezocht. Een prima, verdiende 0-1 overwinning mede dankzij de meer dan verdienstelijke inbreng van de O17-1 spelers Daan H., Daan S. Mohammed, Jesper en natuurlijk niet te vergeten goaltjes dief Mik. Een overwinning die wellicht groter had kunnen uitvallen als alle taken goed zouden zijn uitgevoerd. Ongetwijfeld worden donderdag tijdens de training hier nog woorden aan besteed. Dat het beter moet zaterdag a.s. snapt iedereen wel. Laat het dan maar zien uit tegen Buitenveldert waar de wedstrijd 12.45 uur begint.