Kralingse Zoom 100
3063NC
ROTTERDAM
tel. 010-7539764

Een uitwedstrijd tegen kralingen G1, een licht zonnetje steekt de kop op als we vertrekken richting Rotterdam. Zo vroeg op de weg is er nog weinig verkeer dus we kunnen flink doorrijden en ruim op tijd komen we aan bij de parkeerplaats, en dat terwijl we bijna allemaal verkeerd reden. In de kleedkamer bespreken we de tactiek en zoeken het veld op. De wedstrijd voor ons loopt iets uit dus we kunnen rustig een balletje trappen.

Een kwartiertje later dan gepland staan we klaar maar voordat we beginnen willen we nog even de scheidrechter in het zonnetje zetten, het is tenslotte de " WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTERS" en zonder deze mannen geen voetbal. Voor ieder voetbalteam, en voor het G voetbal in het bijzonder zijn deze scheidsrechters dus goud waard. Een kleinigheidje namens ons team voor de scheidsrechter vonden we dus het minste wat we kunnen doen.

Inmiddels is het zonnetje lekker door gekomen en we beginnen. Al snel is duidelijk dat onze jongens moeite hebben met de "andere" speelwijze, het thuisteam had maar 6 veldspelers en 1 keeper en dat is dus 1 man minder dan in het G voetbal gebruikelijk is. Het lijkt  een lastige ochtend te worden met een, aan hun kant, hele goede veldspeler die slim de ruimtes ziet.
Na een minuut of 15 resulteert dat in een, ongelukkige, 1-0 achterstand. We laten het er niet bij zitten en gaan furieus op zoek naar de gelijkmaker, die valt vlak voor rust en met 1-1 zoeken we de limonade op in de kleedkamer.

De jongens vinden het nog steeds lastig maar een duidelijk verhaal van de trainer lijkt voldoende te zijn voor het 2e deel. De 2e helft spelen we met het zonnetje in de rug, dat is ook prettig, en we zijn er klaar voor. Het lijkt zijn vruchten af te werpen want de jongens werken keihard voor een goed resultaat en we komen, eindelijk, op een 1-2 voorsprong. Yes, dat hadden we zeker even nodig. Helaas kunnen we niet lang genieten van deze voorsprong want een misverstand tussen een verdediger en onze inval keeper resulteert in een eigen goal, 2-2. Wat volgt is een periode van, wat doen we van beide zijden en het lijkt af te stevenen op een puntendeling. Toch zetten we nog 1 keer de schouders eronder en toch gebeurt het, 2-3, die 3 punten nemen we mee naar Alphen aan den Rijn.