Vennewatersweg 23
1852PT
HEILOO
tel. 072-5330452

In de eerste competitiewedstrijd slaagde ARC er niet in, om met minimaal een gelijkspel naar Alphen terug te keren. In de eerste fase van de eerste helft was ARC de betere ploeg. Het kreeg dan ook diverse kansen maar doeltreffendheid bleef uit. Na een ingelaste drinkpauze kwam Foresters na enkele omzettingen beter in het spel en kwam er soms ook heel gevaarlijk uit. Net zoals ARC kwam Foresters ook niet tot scoren toe. Met een 0-0 stand werden dan ook de kleedkamers opgezocht. In de rust werd nog maar weer eens benadrukt dat er volle scherpte bij de start van helft 2 een vereiste moet zijn. Blijkbaar stonden alle blikken nog niet helemaal scherp want luttele seconden na de aftrap was er een lange bal richting ARC doel die volledig verkeerd werd beoordeeld door de ARC verdediging. Dit kwam ARC dan ook duur te staan als in de 46e minuut de 1-0 voor Foresters op het scorebord komt. Het vervolg was dat ARC natuurlijk direct op zoek ging naar de gelijkmaker. Ook kansen kwamen er, maar de eindpass en het afronden liet ons in de steek. Ook Foresters bleef loeren op nog een doelpunt. Ook zij kregen kansen om de voorsprong te vergroten. Goed keeperswerk en goed verdedigingswerk van ARC zorgden ervoor dat de voorsprong niet werd vergroot. ARC blijft naar kansen zoeken. In minuut 83 krijgt Kyan een prima kans, maar via de doelman komt de bal weer in het spel. Een minuut later is het dan wel raak voor ARC. Op aangeven van Yousseff ontvangt Sven de bal en met een uiterste krachtsinspanning scoort hij de meer dan verdiende 1-1 gelijkmaker. Even leek het er op dat hij bij deze actie geblesseerd was geraakt, maar gelukkig kon hij weer verder. De slotminuten waren reuze spannend. Beide teams namen geen genoegen met deze stand en het kon dan ook nog alle kanten opgaan. Door enkele blessure behandelingen ging het spel wat langer door en dat kwam ARC helaas heel duur te staan. In de werkelijk allerlaatste seconden wist Foresters de ARC verdediging toch nog te verslaan door de 2-1 te maken. Een onnodige nederlaag waar minimaal een gelijkspel en zelfs winst ook nog mogelijk was geweest. Maar ARC bleef helaas achter met de alles beslissende vraag, WAT ALS ……, maar meestal is het leed dan al geschied. Dat ARC efficiënter met kansen om moet gaan en scherper in de duels moet zijn mag duidelijk zijn. Dinsdagavond a.s. oefent O18-1 op Sportpark Zegersloot op veld 2 om 20.30 uur tegen Hilversum.