Divisie 5 A

11 november 2023 14:30

M.E. Bruning

2x een voorsprong maar uiteindelijk weer verlies.

In dit meeslepende duel waar alles in zat is het ARC wederom weer niet gelukt  om de wedstrijd winnend af te sluiten. Ondanks dat ARC 2x fantastisch op voorsprong kwam gaf het deze voorsprong helaas op vrij kinderlijk eenvoudige wijze weer uit handen en verloor het daardoor zelfs de wedstrijd. In de 24e minuut komt ARC op voorsprong door een goal van Zine, die van dichtbij intikt. Lang kan ARC hier niet van genieten want 10 minuten later scoort QB uit een vrije trap op rand 16 de 1-1 waarbij de verdediging er totaal niet goed uitziet. In de 51e minuut is het wederom Zine, die op aangeven van Youssef de 2-1 maakt. De vreugde is helaas van korte duur want een kleine 3 minuten later is het QB die weer gelijk maakt. Een hoge bal in de doelmond van ARC wordt door gekopt en verdwijnt zo in het doel. Met nog ruim een half uur te spelen is alles nog mogelijk. De duels worden pittiger en dit resulteert in gele kaarten voor beide partijen. Maar in de 77e minuut is het toch QB dat op een 2-3 voorsprong komt. Een vrije trap op de rand 16 verdwijnt tergend langzaam in de verre linker hoek. ARC doet er nog alles aan om er minimaal een gelijkspel uit te halen in een fase waar de gemoederen soms hoog opliepen maar gelukkig niet tot excessen leiden. In de slotseconden is er nog een uiterste poging van Olivier om koppend het net te vinden maar ziet zijn poging rakelings over het doel verdwijnen. Ook de ingebrachte wisselspelers konden het tij niet keren. Zo trekt QB aan het langste eind en verlaat het winnend het strijdtoneel. Zaterdag a.s. is er de uitwedstrijd bij hekkensluiter De Volewijckers. Alleen winst geeft nog een sprankje hoop om het degradatiespook te kunnen ontlopen. De wedstrijd op Sportpark de Buiksloterbanne begint om 11.45 uur.