D.J. Veldhuizen

2406LG
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-472770

Na de oorwassing afgelopen week tegen Buitenveldert herstelde O18-1 zich uitstekend in het slotduel tegen Foresters. Er ontstond een aantrekkelijk duel waar aan beide kanten mogelijkheden kwamen maar doelpunten leverde dat nog niet op. Pas in de 43e minuut komt ARC op een 1-0 voorsprong. Boy die een prima Pass op Sven geeft. Sven bedenkt zich geen moment en scoort de 1-0. Ook komt in de 1e helft Kyan erin voor Gijs. Ook Julian gaat er uit met een blessure. Voor hem in de plaats komt O17- speler Thomas erin.

ARC komt scherp uit de kleedkamer. In minuut 47 is het weer raak. Een prima aanval waarin Youssef de bal geeft op Dean die vervolgens de 2-0 in het dak van het doel scoort. Niet veel later krijgt Dean wederom een kans maar zijn kopbal gaat net naast. In de 64e minuut gaat Kyan op jacht naar een doelpunt maar zijn schot wordt gekeerd door doelman van Foresters. Een minuut later schiet Foresters voorlangs. Tim komt er in voor Youssef. Bij een opstootje waar Milan bij betrokken was krijgt een Foresters speler geel voorgeschoteld. In de 76e minuut brengt Foresters de spanning terug in de wedstrijd door de 2-1 binnen te tikken. De prima ingevallen Thomas gaat er in de 82e minuut op links van door en zijn voorzet komt bij Sven terecht maar die schiet helaas tegen de keeper op. Een minuut later houdt Jauke ARC in de race met een prima redding. ARC blijft loeren op kansen. Dan is er ook nog een afgekeurde goal voor buitenspel. In 85e minuut is er de ontlading bij ARC. Een poging Boy wordt gekeerd door de Foresters doelman. De attent meegelopen Milan onderschept de bal en omspeelt de doelman en scoort de verdiende 3-1. En dan is er in 90e minuut weer reden tot juichen. Wederom geeft Thomas een prima voorzet op Milan die beheerst de 4-1 tegen het net drukt. Een meer dan verdiende overwinning van ARC. Mogelijk geeft de huidige stand op plek 6 nog recht op handhaving omdat de beste plek 6 van alle 5e divisie poules daar recht op geeft. Dus nog even afwachten maar tot alle wedstrijden gespeeld zijn. Dinsdag is er de oefenwedstrijd uit tegen Excelsior Rotterdam. De wedstrijd op Woudestein begint om 19.30 uur. En op 16 december is er ook nog de oefenwedstrijd uit bij Roda’46. Daarvan is de aanvang  12.15 uur. Donderdag 4 januari is er dan de eerste training.