IJweg 1155
2133MJ
HOOFDDORP
tel. 235637961

Met slechts 30 seconden op de klok was het ARC dat op links al direct ten strijde trok. Hieruit ontving Yousseff de bal maar deze schiet net over. Hierna moet Jauke handelend optreden. In de 6e minuut is er weer een aanval over links, maar Sven ziet zijn inzet voorlangs gaan. In de 9e minuut doet Hoofddorp wat terug. Een opgezette aanval over links waarop de verdediging van ARC geen verweer heeft en zo komt voor Hoofdorp de 1-0 op het scorebord. ARC hervat weer het prima spel van het begin. Hoofddorp heeft het daar moeilijk mee en klaagt voortdurend bij de scheidsrechter, wat dan ook leidt tot een gele kaart voor Hoofddorp. ARC gelooft er in en trekt weer ten aanval. In minuut 19 is er een snelle aanval via Dean die doorgeeft op Yousseff die vervolgens de bal geeft op Sven, die de verdediger goed uitspeelt en fraai de 1-1 tegen het net drukt. Hoofddorp valt aan waar mogelijk zodat Jauke handelend moet optreden. Uit de hoekschop ontstaat er weer gevaar maar ook deze inzet maakt Jauke onschadelijk. Ook ARC krijgt een kans om op voorsprong te komen maar het schot gaat helaas over. In de 38e minuut moet Yousseff met kramp het veld verlaten. Kyan komt hiervoor in zijn plaats. ARC controleert heel goed de wedstrijd en lijkt de rust met 1-1 in te gaan. Dit ging helaas niet door omdat in de 41e minuut de ARC verdediging niet goed uitverdedigt en zo komt Hoofddorp heel simpel op 2-1. In de rust wordt Phil gewisseld voor Kindyee. Kyan gaat op rechts ten strijde richting doel maar schiet helaas voorlangs. Jauke moet ook weer een keer aan de bak. In de 58e minuut is er een chaotische situatie in de ARC verdediging zodat Hoofddorp de 3-1 kan maken. Ongelofelijk dat ARC bijna een uur lang de wedstrijd onder controle blijkt te hebben en dan op een werkelijk knullige wijze de achterstand groter ziet worden. Nabil en Boy komen in minuut 60 er in voor Tim en Lucas. In deze fase moet Jauke in korte tijd 3 keer handelend optreden. ARC gelooft er in en Dean haalt in de 70e minuut vanaf ca. 25 meter hard uit waarop de keeper de bal niet klemvast krijgt en uit de rebound is er helaas niemand alert genoeg om alsnog de trekker over te halen. In de 79e minuut komt Hoofddorp weer opzetten en uit deze aanval wordt het schot van richting verandert en zo komt Hoofddorp op 4-1. Het siert ARC dat het blijft strijden voor een beter resultaat. Een schot van Kindyee vanaf ca 30 meter gaat over. Vanaf 25 meter probeert Dean het nogmaals, maar zijn schot gaat via de Hoofddorp doelman over de achterlijn. Ook Sven ziet zijn inzet via de keeper naast gaan. Uit de daarop volgende hoekschop kan Kindyee koppend niet de juiste richting meegeven en ziet zijn poging naast gaan. In de slotminuten is het tot 2x toe Milan die zijn inzetten niet in het doel ziet verdwijnen mede door toedoen van goed keeperswerk van de Hoofddorp doelman. Zo gaat ook de vierde competitie wedstrijd verloren. Een wedstrijd die wederom werd gekenmerkt door persoonlijke fouten en het niet doeltreffend zijn in de eindfase. Als er in deze aandachtspunten verbetering gaat optreden, dan kan het bijna niet anders dat er veel punten behaald kunnen gaan worden. Zaterdag a.s. is op Zegersloot FC Lisse de volgende tegenstander, die vandaag zijn eerste overwinning binnenhaalde. Ook tegen deze tegenstander zal ARC voluit moeten gaan om zo de eerste punten te bemachtigen. De aanvang op 30 september is om 14.15 uur.