O23 wint met 2-6 van O18-1 in onderlinge ontmoeting.

ARC JO18-1

-

Hilversum JO18-1

5 september 2023 20:30

Gisteravond zou Hilversum op Zegersloot aantreden. Echter deze lieten rond 18.00 uur weten dat zij niet naar Alphen aan den Rijn zouden afreizen. Beetje slordig maar vooral onsportief om dit zo laat te communiceren. Gelukkig was O23 wel bereid om te oefenen tegen ons. Ondanks het zwoele weer deze avond wilden beide teams er toch vol voor gaan. Al vrij vroeg kwam O18-1 op achterstand door een miscommunicatie in de verdediging. Na een goed kwartier kwam O18-1 op 0-2 achterstand omdat Sven de bal niet goed kon klemmen en uit de rebound scoorde O23. O18-1 liet het hier niet bij zitten en kwam ca 20 minuten later terug met een goal van Milan die de 1-2 aantekende. Dit was tevens de ruststand. Na 5 minuten spelen was het O23 dat de voorsprong vergrootte naar 1-3. Rond de 80e minuut scoorde Sven de aansluitingstreffer 2-3. O18-1 Probeerde nog van alles maar het was in de slotfase dat O23 uitliep naar een 2-6 eindstand. Het hoogtepunt van de avond was de laatste goal van O23. Evan Schens haalde in, net voor het laatste fluitsignaal, vanaf ca. 30 meter verwoestend uit en scoorde in de kruising de 2-6. O18-1 kon tot minuut 80 aardig meekomen, maar moest helaas in de slotminuten O23 als hun meerdere erkennen. Al met al toch een interessante ontmoeting. Bijna alle spelers kregen in deze ontmoeting ca. 60 minuten speeltijd. Zaterdag is op Zegersloot voor de 2e competitieronde Buitenveldert de tegenstander. Op veld 5 zal dan om 14.15 uur het eerste fluitsignaal te horen zijn. Buitenveldert wist hun eerste ontmoeting met een 4-2 thuisoverwinning af te sluiten tegen De Volewijckers. Volle bak voor O18-1 dus, wil het wederom niet met een nederlaag het veld moeten verlaten. We gaan het zien hoe de ontknoping van deze ontmoeting gaat aflopen.